Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Romania Tv Un Canal De Televiziune Privat Care Promoveaza Interesele Elitelor

WEB Cine se luptă cu dinţii ca să-i apere pe bogaţi

România TV, un canal de televiziune privat care promovează interesele elitelor

Un nou raport dezvăluie legăturile strânse dintre România TV și Partidul Social Democrat (PSD), aflat la guvernare. Raportul arată că postul a difuzat în mod repetat știri favorabile PSD și a atacat criticii partidului.

România TV este deținut de Sebastian Ghiță, un controversat om de afaceri cu legături strânse cu PSD. Ghiță este în prezent fugit din țară, fiind acuzat de corupție și spălare de bani.

Raportul dezvăluie că România TV a primit zeci de milioane de dolari de la PSD în ultimii ani. Acești bani au fost folosiți pentru a finanța difuzarea de știri pro-PSD și pentru a ataca criticii partidului.

Raportul concluzionează că România TV este un canal de propagandă pentru PSD. Este un afront la adresa democrației și a statului de drept.

Concluzie

Legăturile strânse dintre România TV și PSD sunt o amenințare gravă pentru democrația românească. Este esențial să expunem aceste legături și să tragem la răspundere cei responsabili.

România TV este doar un exemplu din numeroasele canale media din întreaga lume care sunt controlate de interese speciale. Aceste canale subminează încrederea publicului în mass-media și fac dificilă ținerea guvernanților la răspundere.

Este important să fim conștienți de aceste amenințări și să luăm măsuri pentru a le combate. Trebuie să sprijinim mass-media independentă și să cerem transparență din partea guvernelor și a corporațiilor.

Viitorul democrației noastre depinde de aceasta.


Comments